Vaak gestelde vragen


Hier is een aantal vaak gestelde vragen. Wanneer jouw vraag niet in de lijst staat, stuur me dan een e-mail via sebastiaan@turnfotos.nl.

Waarom kan ik een foto niet direct van het internet downloaden?

Mijn verzameling van turn fotos is zeer groot en bevat vele gigabytes aan harddisk ruimte. Ik heb geen internet provider die mij toestaat zoveel gigabytes op de server te plaatsen. Daarom heb ik een programma geschreven die foto verzoeken per e-mail afhandeld. Al de foto verzoeken handmatig afhandelen zou voor mij te veel tijd in beslag nemen. Ik ontvang soms wel duizend verzoeken per week ...

Ik zou graag veel fotos willen ontvangen. Kan ik een CD-Rom ontvangen?

Nee, dat kan niet. Echter je kan wel veel fotos aanvragen via WeTransfer. Voor meer informatie zie WeTransfer. WeTransfer is echter niet gratis. De levering kan ongeveer twee weken duren.

Kan ik ook fotos aanvragen zonder het formulier in te vullen?

Ja dat kan. Stuur een e-mail naar sebastiaan@turnfotos.nl en vermeld dezelfde informatie als in het formulier. Vermeld ook de dag en naam van het evenement. Echter wanneer het formulier werkt heb ik de voorkeur dat je het formulier gebruikt. Dat scheelt mij veel handmatig werk.

Waarom ontvang ik de aangevraagde fotos niet?

De meeste aanvragen zullen binnen 5 minuten afgehandeld worden. Indien dit niet het geval is, dan zijn er een aantal redenen voor de vertraging:
Indien je de fotos niet binnen twee dagen ontvangen heb, stuur alstublieft een e-mail naar me.

Spreek je ook Nederlands?

Ja, ik spreek Nederlands en Engels. Ik versta ook Duits, maar mijn Duits is te slecht om in het Duits te antwoorden.