Nieuws: Het laatste nieuws is te lezen op mijn facebook pagina. | Fotos zijn te bestellen via e-mail of via WeTranser.Welkom bij mijn internet pagina over de meest spannende sport: turnen. De sport biedt veel meer dan andere sporten. Naast het wedstrijd element en het streven naar perfectie biedt het ook elegante bewegingen en is het vaak begeleid door prachtige muziek. Het heeft ook veel verschillende disciplines, bijvoorbeeld: artistiek turnen, ritmisch turnen en acrobatisch turnen.

Als fotograaf houd ik ook van de sport omdat het uitdagend is om goede fotos te maken van het turnen. Op deze internet pagina deel ik mijn fotos zodat iedereen van de sport kan genieten. Je mag de fotos gebruiken voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om de fotos te publiceren of ze commercieel te gebruiken zonder mijn toestemming.


Ik heb een facebook account aangemaakt waar ik wijzigingen aan deze internet pagina zal melden. Dus als je op de hoogte wilt blijven, volg dan mijn facebook account.


Mogelijk heb je al gemerkt dat de foto gallerij vernieuwd is. De software die automatisch antwoord op foto verzoeken is gedeeltelijk klaar. Ook de software die de internet paginas genereert is vernieuwd. Hierdoor kan ik nu ook evenementen publiceren die ik nog niet helemaal verwerkt heb. De fotos die al verwerkt zijn, zijn beschikbaar op de internet pagina. De rest zal nog verwerkt worden. Indien de foto die je zoekt nog niet in de lijst staat, kijk dan later nog eens op die internet pagina.


Ik ben gestopt met de CD-ROMs en DVDs service. Het kostte mij te veel tijd en het is ook een oude techniek. Daarvoor in de plaats bied ik vanaf nu de service om grote verzoeken via WeTransfer te versturen.

Sebastiaan Aarts